Sommerteam 2017-06-21T11:50:39+00:00
Påmelding her

Registreringen skjer i to runder. Først registrerer du deg, så får du tilsendt betalingsinfo om du oppfyller kriteriene.

 


Sommerteam 2017

ungbaptist.no/oslo2017

 

9.-16. juli 2017

Grønland i Oslo er et sted hvor det bor 40% med norsk bakgrunn, 20% med europeiske bakgrunn og 40% med afrikanske eller asiatisk bakgrunn. Et ankomststed for nye migranter på østlandet. Det betyr et fargerikt bymiljø med spennende og annerledes butikker, mange språk og religioner, ulik klesstil og kultur. Samtidig som du har et berikende mangfold, så finnes også utfordringer ved at mange unge føler seg utenfor, unge som har kommunikasjonsutfordringer med foreldre, unge som etter hvert finner dårlige måter å tjene penger på og som gjør det utrygt i nabolaget. Vi ønsker som menighet og kristne på Grønland å bry oss om det som skjer og ta ansvar for at ting blir bedre.

Denne sommeren vil vi ha din hjelp til å blir mer synlig som en positiv del av bydelen. Det betyr at du blir med å lage aktiviteter for barn i området og bidrar i praktisk arbeid som vi gjør gratis for dem som ønsker det. Det gir mulighet til kontakt og møte med mennesker ulike en selv. En viktig del av det er å be Gud åpne dører for oss i bønn. Du får også møte kristne fra både Bulgaria og USA som kommer til å gi deg nye impulser og kanskje utfordre deg på å leve mer ivrig for Jesus.

Vi har et viktig arbeid å gjøre, og håper du ønsker å bli med denne sommeren for å hjelpe oss!

  • Aldersgrense: 15 år(Ferdig med 9. klasse) og opp til 20 år. Er du eldre, men vil være med, så ta kontakt.
  • Pris: 1 500 kr. De som har deltatt på lederkurs Basic/Emmausveien/Ungt lederskap får 500 kr i rabatt. Rabatten kan bare brukes én gang i 2017 eller 2018. Oslofolk får fratrekk for busskort.
  • Frist for påmelding: 9. juni
  • Påmelding: [Gå hit] Registreringen skjer i to runder. Først registrerer du deg, så får du tilsendt betalingsinfo om du oppfyller kriteriene.
  • [➤ Last ned plakat/poster]

Pakkeliste

Program

Vi skal på torget for å dele ut vafler og kaffe og snakke med folk, gjøre aktiviteter i bakgården, spise i bakgården og gi ut kaffe, praktisk arbeid som å male, bruke tid til å be for området. Ha en ungdomssamlig med unge fra menighetene i Oslo som ikke er på ferie.

Påmelding nå!!
Espen Thilesen 995 09 582 | espen@ungbaptist.no
Bente Sandtorp 901 22 032 | bente@baptisthome.no

Informasjon oppdatert 12. juni


 


 

Påmelding her

Registreringen skjer i to runder. Først registrerer du deg, så får du tilsendt betalingsinfo om du oppfyller kriteriene.