Nyhetsbrev fra Baptsitkirken home

Vi bryr oss

Vi engasjerer oss

Vi tror og vi tilber

Menighetsplanting er en spennende reise! Det er ingen hemmelighet at oppstarten har vært noe treg. De siste ukene derimot har vært svært oppløftene. Det gir oss mot til og forsette på den veien vi har startet på og vi ber om Guds ledelse videre. Vi er takknemlige for det vi får være med på!

Gudstjenestene på torsdager har hatt økt oppslutning. I går var vi 15 personer. Nå må vi til Ikea og kjøpe flere klappstoler. De nye som er kommet til gudstjenestene gir uttrykk for at de ønsker å være en del av fellesskapet. De er ikke bare på besøk. Det gleder oss stort! Det er begrenset hvor mange flere vi får plass til i Bentes leilighet på 37 kvadratmeter, så dette medfører at vi må begynne å planlegge et nytt husfellesskap og etter hvert også fellesgudstjenester mellom husfellesskapene. Det er en utfordring vi har ventet på og som vi gleder oss til å gå i gang med!

Barneaktiviteter i Jenssens Have på Grønland har vi fortsatt med hver onsdag kveld. Gjennom vinteren har oppmøtet vært varierende, men det er alltid en god gjeng som kommer. Siden det ikke alltid er fristende utevær, er vi glade for at Interkulturelt museum, som ligger rett ved, lar oss få låne lokaliteter av og til. Vi håper på et mer avklart samarbeid med de fremover.

Vi regner med at antall barn vil øke etter hvert som kveldene blir lysere og varmere. Barna lurer til stadighet på ”når dette skal ta slutt”. Det er akkurat som de synes det er for godt til å være sant, at vi vil leke med de hver uke.

Vi prøver oss frem i forhold til leker, aktiviteter og verdisamlinger. Vi lærer stadig noe nytt. På sikt ønsker vi å utvide arbeidet til å inkludere foreldrene også. Vi har mange spennende drømmer for Grønland og ønsker at stedet skal bli kjent for mye mer enn blant annet sine bugnende frukt- og grønnsaksbutikker.

Kjenner du noen som bor i Oslo, som du tror vårt menighetsfellesskap kan være aktuelt for, er det flott om du gir oss beskjed. Vi skal gjøre vårt beste for å ta de godt i mot!

Menighetplanting er på agendaen i Baptistsamfunnet. 3 av oss i lederteamet deltok på konferanse i januar.

Halvor Krunenes og menighetsplantere fra Ålgård

menighetsplaning

Noen privat personer og Ålgård og Stavanger Baptistmenigheter støtter oss økonomisk hver måned. Det takker vi så mye for!

Vi takker også Baptistsamfunnet som betaler for veiledning til oss.

Vi ønsker oss fortsatt noen flere økonomiske støttepartnere slik at vi kan satse offensivt med arrangementer, lederutvikling og fortsatt ha Bente Sandtorp ansatt i 25 % stilling. Har din menighet eller du som enkelt person mulighet til å støtte oss med et månedlig beløp er du velkommen til å ta i bruk kontonummeret vårt eller ta kontakt med vår kasserer, Lise Kyllingstad. Mail: lkyllingstad@gmail.com tlf: 99588331. Kontonummeret vårt står foreløpig i Lise Kyllingstads sitt navn og er: 3280 30 15561.

Bønne- og takkeemner:

TAKK

  •  for de nye som er kommet til fellesskapet

  • for alle barna vi får være sammen med på Grønland

  • for ledelsen i sameiet på Grønland og alle familiene som bor der

BE

  • for barna og de voksne som vi kommer i kontakt med på Grønland og om god utvikling i arbeidet

  • om fortsatt vekst og utvikling av menighetsplanten; Baptistkirken Home

  • for vennefesten 15 mars 2015

  • om at mennesker kommer til tro

  • om styrking av økonomien

Takknemlige og varme hilsener fra lederteamet i

Baptistkirken Home

Lise Kyllingstad, Temesgen Kahsay,

Halvor Krunenes og Bente Sandtorp

2017-06-20T17:33:21+00:00